Yapı Market Ve Depo Raf Si̇stemleri̇
Buradasınız: Anasayfa / Blog
5 Eylül 2019, Perşembe
Yapı Market ve Depo Raf Sistemleri
Depo raf firmaların depolama alanları için pratik çözümlerdir. Depolama alanlarında
Yapı Market ve Depo  Raf Sistemleri

Depo Raf Sistemleri

Depo raf firmaların depolama alanları için pratik çözümlerdir. Depolama alanlarında yaşanan en büyük sıkıntılardan biri saklanacak malzemelerin karışık şekilde muhafaza edilmesidir.  Depolama alanlarında daha düzenli saklama işlemleri için özel olarak tasarlanan raflar kullanabilirsiniz. Alüminyum Mağaza olarak uzun yıllardan beri depolama alanlarınız için pratik çözümler üreten bir ekiple birlikte çalışmaktadır. Montajı kolay olan,  büyük depolama alanlarında dayanıklı malzemelerden yapılan raflar için de hafif yük raf sistemlerini tercih edebilirsiniz.  Palet rafı olarak kullanmak isteyen ve çeşitli ürünlerin daha kolay depolanmasını sağlamak isteyenler için de sırt sırta raf sistemleri kurulumunu öneriyoruz. 

Sırt Sırta Raf Sistemi

Sırt Sırta Raf Sistemi en yaygın, ekonomik ve geniş kullanım alanına sahip olan depolama sistemidir. Yüksek katlarda paletle istif yaparak stoklarınızı rahatça kontrol edebilir, rafınızın 2,5 metreye kadar olan bölümünde ürünlerinizi sergilemek için çeşitli aparatlar yardımı ile ve satış destek ürünlerimizle görsel zenginlik katarak, müşterilerinize daha rahat ve keyifli alışveriş yapmasını sağlayabilirsiniz. Bu sistemde ürünler paletler halinde birbirinden bağımsız olarak istiflenmesinden dolayı  paletlere doğrudan hızlı ve %100 erişim sağlamaktadır. Sırt Sırta Raf Sistemleri diğer raf sistemleri ile kombineli bir şekilde kullanılarak ürünlerin çok çeşitli amaçlarda stoklanmasına imkan sağlar. Bu sistemde kullanış amacına göre birçok aksesuar mevcuttur. İşletmeler bu aksesuarlar yardımıyla ürünlerini direkt olarak emniyetli bir şekilde raf gözüne koyabilirler. Traversler, kullanılan tırnaklı yapısı ile kolayca sökülüp takılabilme özelliğinden dolayı raf ayaklarına güvenli bir şekilde bağlanır. Kolay monte edilir ve hızlı kurulur.

Platform Raf Sistemi

Mezzanin Raf Sistemi, tavan yüksekliği uygun olan ve insan gücü ile yükleme toplama yapılır. Mezanin raf sistemlerinde raf ayakları kullanılarak platform sistemi oluşturularak raf sistemi kurulur sarf malzeme ve ürün çeşitliliğinin fazla olduğu depolarda maksimum hacim kullanımını sağlamak amacı ile  platformlar kurularak ya da birleştirilerek oluşturulan raf sistemidir. Yürüme platformların üzerinde manuel transpaletler kullanılbilmektedir. Bütün parçaları demontedir, çok katlı ve üzerinde yürünebilen raf sistemidir.

İçine Girilebilir Raf Sistemi 

Paletli ürünlerin derinlemesine istiflenmesini sağlayan bu sistemde forklift sistemin içine girdiğinden drive-in, içine girilebilir raf sistemi adını almıştır. İçine Girilebilir Raf Sistemi, aynı boyut ve nitelikteki, sirkülasyonu genelde yavaş olan  ürünlerin yüksek miktarda istiflenmesine olanak sağlar. Bu sistemde yükleme için travers yerine raylar kullanılmaktadır. Aracı yükleme kanallarını koridor gibi kullanıp, arkadan öne ve üstten alta doğru doldurur.  Depo kapasitesinin en verimli şekilde kullanılmasını sağlar. Depo sahasında kalma süreleri uzun olan ürünlerin istiflenmesinde tercih edilen bir sistemdir.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın